Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]снимка pixabay94-годишният Йозеф Шварц остро разкритикува онези антиваксъри

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgснимка pixabay94-годишният Йозеф Шварц остро разкритикува онези антиваксъри
Коментари Харесай

94-годишният Йозеф Шварц остро разкритикува френските антиваксъри заради сравнението с Холокост

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

снимка pixabay

94-годишният Йозеф Шварц остро разкритикува тези антиваксъри във Франция, които съпоставиха ограниченията за имунизация с нацизма, като по време на демонстрациите си сложиха жълти звезди на облеклата, напомнящи еврейските, съобщи euronews.com. 

Други стачкуващи носеха знаци, напомнящи лагера на гибелта в Аушвиц или режима в Южна Африка, потвърждавайки, че френското държавно управление незаслужено ги малтретира със своите антипандемични ограничения.

Протестите бяха проведени, откакто Франция разгласи проектите си да попречи на хората без имунизация да посещават заведения.

„ Не можете да си визиите какъв брой доста се разстроих. Това съпоставяне е омразно. Всички би трябвало да се надигнем против това непочтеност “, съобщи в неделя 94-годишният оживял от Холокоста Йозеф Шварц по време на гала в чест на жертвите на антисемитски и расистки дейности от френската страна, която си сътрудничи с режима на Адолф Хитлер.

„ Носих звездата, знам какво е “, сподели през сълзи Шварц. 

Държавният секретар на Франция по военните въпроси, който също участва на церемонията, назова дейностите на протестиращите „ срам за нашата република “.

Международната лига против расизма и антисемитизма съобщи, че протестиращите " се подиграват на жертвите на Холокоста " и омаловажават закононарушенията против човечеството, осъществени по време на Втората международна война.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР